top of page

Referenties

Thomas Beerepoot, Founder Bolster

"Sinds 2020 versterkt Lisette Mantel ons team als Process Manager bij Bolster. Met een scherp oog voor detail en een passie voor gestroomlijnde processen, zorgt Lisette voor heldere communicatie en nauwkeurige planning, zowel intern als extern.

Lisette heeft een heldere en discrete aanpak, waarbij ze accuraat te werk gaat in elke taak die ze aanneemt. Haar betrokkenheid bij het team is onmiskenbaar, altijd klaar om haar collega’s te ondersteunen en met nuchtere oplossingen te komen voor zelfs de meest uitdagende vraagstukken. Lisette speelt een cruciale rol in het verzekeren van een soepele gang van zaken bij Bolster."

Louwe Brink, Fondsmanager Energiefonds Utrecht

"Lisette ondersteunt sinds eind 2021 het Energiefonds Utrecht op secretarieel gebied ter ondersteuning van de fondsmanager en het bestuur.

 

Gedurende deze periode heeft ze zich bewezen als een betrokken, discrete en nauwkeurige professional met een open en directe aanpak. Haar vriendelijke en professionele houding maken haar tot een waardevolle toevoeging aan elk team. Wat Lisette echt onderscheidt, is haar oplossingsgerichtheid en haar bereidheid om initiatief te tonen wanneer dat nodig is.

 

Ze heeft bewezen een betrouwbare en integere partner te zijn bij onze werkzaamheden."

Jan Smeitink, CEO

Khondrion

"Khondrion is a biotech company committed to developing treatments for orphan (rare) diseases that affect the powerhouse of cells - mitochondria.

 

Given our operation in a global environment, it's crucial to have dedicated and reliable support that also takes cultural aspects into consideration in every interaction.

 

Lisette, who has been supporting Khondrion for over 4 years, has consistently demonstrated these qualities. Moreover, she is proactive, precise, and exhibits excellent representative behavior, making her the perfect fit for our team."

Mathilde Plender, docent hbo‑pedagogiek & voorzitter examencommissie ad-pep/hbo-peda

Driestar educatief

"Lisette is een breed inzetbare en positief ingestelde virtueel assistent. Ze denkt met mij als opdrachtgever proactief mee, houdt goed het overzicht en ontzorgt als het gaat om administratieve taken.

 

Hierdoor kan ik mijn werk beter doen en heb ik ontdekt hoe fijn het is als je op deze manier ondersteund wordt. Lisette is nuchter en kan daarnaast humor toevoegen aan het werk, wat de samenwerking alleen maar ten goede komt."

Ilja de Wolf, Voorzitter

Bedrijvenvereniging

De Hoef 3.0

“Lisette heeft 3 jaar het secretariaat gevoerd voor bedrijvenvereniging De Hoef 3.0 in Amersfoort. Ze was ondersteuner van het bestuur, waarbij de werkzaamheden uiteen liepen van voorbereiden van stukken voor een algemene ledenvergadering tot contacten met leden of een nieuwsbrief.

Lisette is betrouwbaar, flexibel en zeer betrokken. Ze levert degelijk werk, houdt overzicht en heeft een plezierig en opgeruimd karakter. En waar nodig is ze niet bang om bestuursleden even te herinneren aan actiepunten. Komt een bestuurslid knel te zitten in de tijd, springt ze ook bij. Kortom superfijn om haar erbij te hebben in een bestuur bestaande uit vrijwilligers, met drukke banen.”

bottom of page